Image of Dakota Johnson

Dakota Johnson

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Dakota Mayi Johnson (born October 4, 1989) is an American fashion model and actress. She is the daughter of actors Don Johnson and Melanie Griffith and the granddaughter of actress Tippi Hedren. Height 5' 7½" (1,71 m). Description above from the Wikipedia article Daniel Barnz, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Citeste bio in imdb | Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Oct 4, 1989 In Austin - Texas - USA
Filme / Seriale:
25
Debut:
In series Sâmbătă noaptea în direct 1975-10-11
Ultimul proiect:
Film Fifty Shades Freed 2018-02-07
Cunoscut pentru
Poster of Pasiuni periculoase
Poster of Chloe and Theo
Poster of Saturday Night Live 40th Anniversary Special
Poster of Rețeaua socială
Filmografie
Film Fifty Shades Freed Anastasia Steele 2018-02-07
Film Cincizeci de umbre întunecate Anastasia Steele 2017-02-08
Film Suspiria Suzy Bannion 2017-10-13
Film Cum să fii singur și fericit Alice Kepley 2016-01-21
Film Cincizeci de umbre ale lui Grey Anastasia Steele 2015-02-11
Film Saturday Night Live 40th Anniversary Special Herself 2015-02-15
Film In a Relationship Willa 2015-01-21
Film Black Mass Lindsey Cyr 2015-09-04
Film Pasiuni periculoase Penelope Lanier 2015-11-26
Film Vale Rachel 2015-06-01
Film Chloe and Theo Chloe 2015-04-15
Film Întâlnește și schimbă Em 2014-02-14
Film Nevoie de viteză Anita 2014-03-13
Film Cymbeline Imogen 2014-09-03
Film For Ellen Cindy Taylor 2012-02-12
Film Te mai măriți cu mine? Audrey 2012-04-27
Film O adresă de pomină Fugazy 2012-03-12
Seriale-Online Ben și Kate Kate Fox 2012-09-25
Film Caprele Minnie 2012-08-10
Film Transit Elizabeth 2012-08-08
Film Beastly Sloan Hagen 2011-01-21
Film Rețeaua socială Amelia Ritter 2010-09-30
Film All That Glitters Dianica French 2010-09-25
Film Crazy in Alabama Sondra 1999-10-22
Seriale-Online Sâmbătă noaptea în direct Various 1975-10-11