Adauga link
Watchlist Favorit
Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă

Descriere Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă 2018 În filmul de animaţie al Sony Pictures, Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, care ascunde un secret periculos, care ar putea distruge întreaga lume a monştrilor.

Vezi Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă (2018) subtittrat in Lb Romana online, online in romana , online subtitrat , descarca Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă gratis, download Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă (2018) , vezi online fara intrerupere in calitate HD. Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă (2018) subtitrat in Lb Romana, Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă romanesc online, Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă dublat in romana, Subtitrat in romana, Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă romanesc, Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă (2018) online, descarca Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă (2018)

Directori:
  • Genndy Tartakovsky
Scris de:
  • Genndy Tartakovsky
  • Michael McCullers
  • J. Steven Edwards
Nota: 6.8/10 din 5881 V0TURI
  • Premiera:
  • Tara: US
  • Language: English
  • Durata: 97
Filme cu Adam Sandler in diferite roluri
Adam Sandler
Count Dracula (voice)
Filme cu Andy Samberg in diferite roluri
Andy Samberg
Jonathan "Johnny" Loughran (voice)
Filme cu Selena Gomez in diferite roluri
Selena Gomez
Mavis (voice)
Filme cu Steve Buscemi in diferite roluri
Steve Buscemi
Wayne (voice)
Filme cu Mel Brooks in diferite roluri
Mel Brooks
Vlad (voice)
Filme cu David Spade in diferite roluri
David Spade
Griffin, the Invisible Man (voice)
Filme cu Fran Drescher in diferite roluri
Fran Drescher
Eunice (voice)
Filme cu Kevin James in diferite roluri
Kevin James
Frankenstein (voice)
Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă