Adauga link
Watchlist Favorit
Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete

Descriere Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete 2017 În secolul al 28-lea, Valerian și Laureline sunt agenţi speciali însărcinaţi cu menținerea ordinii pe teritoriile umane. Trimişi din partea Ministrului Apărării, cei doi se angajează într-o misiune către Alpha, o metropolă în continuă expansiune, în care speciile din întregul univers s-au strâns de-a lungul secolelor pentru a-şi împărtăşi cunoștințele, inteligența și culturile. În centrul metropolei Alpha se află o forță întunecată misterioasă, care amenință existența pașnică a Orașului celor O Mie de Planete, iar Valerian și Laureline trebuie să se grăbească pentru a identifica amenințarea și pentru a proteja nu numai Alpha ci și viitorul universului.

Vezi Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete (2017) subtittrat in Lb Romana online, online in romana , online subtitrat , descarca Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete gratis, download Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete (2017) , vezi online fara intrerupere in calitate HD. Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete (2017) subtitrat in Lb Romana, Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete romanesc online, Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete dublat in romana, Subtitrat in romana, Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete romanesc, Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete (2017) online, descarca Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete (2017)

Directori:
  • Luc Besson
Scris de:
  • Luc Besson
  • Pierre Christin
  • Jean-Claude Mézières
Nota: 6.6/10 din 56126 V0TURI
  • Premiera:
  • Tara: BE, CA, CN, FR, DE, AE, GB, US
  • Language: Français | English
  • Durata: 136
Filme cu Cara Delevingne in diferite roluri
Cara Deleving...
Laureline
Filme cu Dane DeHaan in diferite roluri
Dane DeHaan
Valerian
Filme cu Clive Owen in diferite roluri
Clive Owen
Commander Arün Filitt
Filme cu Rihanna in diferite roluri
Rihanna
Bubble
Filme cu Ethan Hawke in diferite roluri
Ethan Hawke
Jolly the Pimp
Filme cu John Goodman in diferite roluri
John Goodman
Igon Siruss (voice)
Filme cu Kris Wu in diferite roluri
Kris Wu
Sergeant Neza
Filme cu Rutger Hauer in diferite roluri
Rutger Hauer
President of the World State Federation
Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete