Top 9 filme Sf din ultimi doi ani

Top 9 filme Sf din ultimi doi ani

Filmele SF impresionează de obicei prin efecte speciale, iar in ultimul timp se bucura  de o popularitate foarte mare .  Iată cele mai interesante filme SF din ultimi doi ani.

 


 

Marțianul (2015) romana  

The Marţian -  Marțianul

Acest film este după părerea mea cel mai bun film SF din 2015, a reuşit să stârnească foarte mult interes, are un suspans foarte mare, acţiune plăcută iar povestea foarte interesantă. Eu cred că vă va place acest film mai ales că câştigat şi 3 nominalizări Globul de Aur.

     
 

Mad Max: Fury Road

Acest film prezintă o legătură minimă cu precedentul Mad Max, filmul Mad Max: Fury Road a primit foarte multe laude din partea criticilor iar nota lui este pe măsură, pot spune că povestea este foarte interesantă iar efectele şi actorii filmului îşi joacă bine rolul. La fel ca şi The Marţian acest film este unul dintre cele mai bune film SF din an, având 3 nominalizări la Globul de Aur

     
 

Ant-Man - Omul-furnică 

Când spunem MARVEL ne gândim direct la filme SF pentru că aceştia reuşesc foarte bine să prezinte exact ce place oamenilor, aceştia sunt cunoscuţi foarte bine pentru filmele de SF pe care le lansează iar Ant-Man lansat anul acesta face parte dintr-o serie de filme bune a lui MARVEL, speram şi la o partea 2 din partea filmului pentru că prima parte a fost grozavă.

     
 

The Avengers: Age of Ultron- Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron 

Se pare că tot de la MARVEL vine şi locul 4, acest film este foarte bun şi îl recomand spre deosebire de Ant-Man The Avengers are şi o partea 1 care este este extrem de interesantă, filmul prezintă în principal cei mai buni eroi care lupta împotriva răului. (tipic MARVEL) După părerea mea filmul stârneşte foarte multă atenţie şi suspans.

     
 

Star Wars: The Force Awakens- Războaiele stelare: Episodul VII - Forța se trezește

Acest film are parte de o promovare foarte foarte mare din partea tuturor, iar după părerea mea filmul va fi foarte bun cel puţin toate filmele Star Wars au fost bun iar acesta sper să nu dezamăgească cu nimic, filmul nu l-am văzut încă dar va fi lansat peste 4 zile, şi da am să mă duc să îl văd.

     
 

Batman V Superman: Dawn of Justice- Batman contra Superman: Zorii dreptății 

Acesta este probabil unul dintre cele mai aşteptate filme SF din primăvara lui 2016, acest film prezintă două personaje care lupta împotriva răului dar de data aceasta ambele personaje sunt rivale.

     
 

Captain America: Civil War-Căpitanul America: Războiul civil 

Partea 1 şi 2 din Captain America au fost geniale, iar dacă stăm să analizăm puţin trailer-ul următorului film cred că vom avea parte de un film foarte interesant. Putem spune că MARVEL îşi face prezentă foarte bine şi în 2016 prin aceste filme, să vedem ce ne rezervă filmul odată cu lansarea lui.

     
 

X-Men: Apocalypse-Oamenii X: Apocalips

X-Men Apocalypse este un film foarte aşteptat de către cei care le place seria X-Men, însă din trailer-ul filmului nu apare şi Wolverine, un personal foarte celebru în acest film, el fiind aproape mereu în prim-plan. Dacă nici în film nu va fi prezent sunt sigur că va fi o pierdere foarte mare pentru MARVEL. Filmul este foarte interesant din trailer şi aştept foarte mult lansarea lui.

     
 

Deadpool-Piscina moartă

Acum cred că o să spuneţi că sunt înnebunit după filmele MARVEL, acest film tot de la MARVEL dar este foarte bun din trailer, este printre cele mai aşteptate filme ale lui 2016, asta se vede din imdb şi din comentariile pe care le lasă criticii cu privire la trailer şi la personaje.

  -