Cele mai asteptate filme de animatie 2016

Cele mai asteptate filme de animatie 2016

 

Acest an promite să fie unul interesant din perspectiva filmelor de animaţie, care au început să se adreseze unui public semnificativ mai numeros, inclusiv adulţii fiind încurajaţi să vizioneze o astfel de producţie.

 

 

 Filmul artistic Păsări nervoase 

Te-ai jucat măcar o dată Angry Birds pe smartphone-ul tău cu Android sau pe iPhone. Dacă ţi-a plăcut, este foarte posibil să faci o vizită la cinema să vezi filmul cu acelaşi nume, care are o poveste inspirată, desigur, din joc: porcii năvălesc pe insula păsărilor cu scopul de a fura ouăle. De exterminarea porcilor se va ocupa Red, a cărui voce este interpretată de Jason Sudeikis.

 

 

Zootopia

Zootopia spune povestea oraşului cu acelaşi nume în care animalele triesc în pace. O pace atât de frumoasă, încât o iepuroaică poliţistă ajunge să colaboreze cu un vulpoi care are probleme cu legea. 

 

 

Kung Fu Panda 3

De data aceasta, celebrul Po ajunge într-un sanctuar al urşilor pândă, unde puterile maeştrilor în lupte sunt furate de un spirit străvechi. Cum va reuşi Po să rezolve această problemă vor afla în Kung Fu Panda 3.

 

  

Ice Age: Collision Course- Epoca de gheață 5 - premiera iulie 2016

 

De data aceasta, Scrat activează o navă zburătoare prăbuşită care declanşează un val de asteroizi asupra Terrei şi în special a locului în care trăiesc Sid, Many şi Diego. Vor reuşi să scape?