Directorul comunitar Rob Schrab preia LEGO Movie 2

Directorul comunitar Rob Schrab preia LEGO Movie 2

A fost o schimbare în administrație pentru continuarea în curs de dezvoltare de anul trecut animate lovit LEGO Movie. Aproape un an în urmă, Chris McKay, care, în esență, co-regizat originalul cu Phil Lord & Chris Miller, a fost angajat pentru a fi la cârma LEGO Movie 2. Dar de atunci, Warner Bros. Pictures a făcut unele amestecare. Anterior, continuarea a fost datat de 26 mai 2017, dar asta e, atunci când LEGO Batman spin-off (care va fi regizat de McKay loc) va sosi, ceea ce înseamnă LEGO Movie 2 va sosi acum pe 25 mai, 2018. Și ca urmare a modificării data de lansare in toamna anului trecut, THR rapoarte "Comunitate" și "Mindy Project" regizorul Rob Schrab va fi acum la cârma filmului animat pentru debutul său în lungmetraj.

Phil Lord & Chris Miller va scrie în continuare scenariul pentru filmul în plus față de producerea cu producatorii filmului original Dan Lin și Roy Lee. Cei doi își dă acordul lor plin de angajare Schrab lui:

"Suntem atat de incantati de a colabora cu Rob. El este un geniu comedie, un savant vizual, și am fost urmărea el de ani de zile. Nimeni nu lucrează mai greu decât Rob, și estetic lui, combinat cu simțul umorului, aduce un puternic , voce unica, grijuliu, și cu pasiune tocilar la acest proiect. Oamenii care stiu sa sunt pălmuirea frunte astăzi și spune, "Desigur!"

Detalii Plot sunt încă ținute în secret, dar Miller a spus anterior, "Ei bine, nu vreau să vă dau spoilere dar am fost cu adevarat interesat de ceea ce se întâmplă cu acel băiat care e în povestea meta în primul film, când e patru ani mai în vârstă . Când este un adolescent cum se schimbă faptul că punctul său de vedere? "Schrab lucrat la episodul minunat de" comunitar ", care prezentat un tribut animat de" GI Joe, "astfel încât acesta este pe mâini bune. Ne-am luat ceva timp să aștepte, deși, așa încât urmăriți.