Conditii de utilizare Online

Va rugam sa cititi aceste Conditii de atenție înainte de a utiliza acest site. Prezentul acord stabilește termenii și condițiile punct de vedere juridic pentru utilizarea Site-ului de la ". Filme5.net. ".

Prin accesarea sau utilizarea site-ului în orice mod, inclusiv, dar fără a se limita la, vizitarea sau navigarea pe Site sau care contribuie continut sau alte materiale pentru a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni de Serviciu. Termeni majuscule sunt definite în prezentul acord.

Proprietății Intelectuale
Site-ul și conținutul original sale, caracteristicile și funcționalitatea sunt proprietatea Filme5 și sunt protejate de drepturi de autor internațional, marca, brevet, secret comercial și alte de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate legile.

Încetarea
Noi poate rezilia accesul la Site, fără motiv sau preaviz, ceea ce poate duce la confiscarea și distrugerea tuturor informațiilor asociate cu tine. Toate dispozițiile prezentului acord care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască reziliere vor supraviețui reziliere, inclusiv, fără limitare, dispozițiile de proprietate, conditii legale de garanție, indemnizație, și limitările de răspundere.

Link-uri către alte site-uri
Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de Filme5.

Filme5 nu are nici un control asupra, și nu își asumă nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile de orice site-uri sau servicii terță parte. Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate de la orice site terță parte care le vizitați.

Legea în vigoare
Acest Acord (și orice alte reguli, politici, sau orientări încorporate prin referință) sunt reglementate și interpretate în conformitate cu legile din Lituania, fără a da curs oricăror principii de conflicte de drept.

modificări la prezentul acord
Ne rezervam dreptul, la discreția noastră, să modifice sau să înlocuiască aceste Conditii de prin publicarea termenilor actualizate pe site. Utilizarea în continuare a site-ului dupa ce orice astfel de modificări constituie acceptarea de noi Termenii și condițiile.

Vă rugăm să citiți acest Acord periodic pentru schimbări. Dacă nu sunteți de acord cu oricare din prezentul acord sau orice modificare a prezentului acord, nu utilizați, accesul sau să continue să acceseze site-ului sau intrerupe orice utilizare a site-ului imediat.

Contactați-ne
Dacă aveți întrebări cu privire la acest acord, va rugam sa ne contactati.